Museet på Vestergaard ligger 500 meter fra havnen, På samme ejendom som øens festival afvikles. Her er også en ambassade for skibsreder O. P. Anderson og hans legendariske brændevin.

Museet på Vestergaard ligger 500 meter fra havnen, på samme ejendom som øens festival afvikles. Her er også en ambassade for skibsreder O. P. Anderson og hans legendariske brændevin.

Når du beslutter dig for en sommerudflugt med familie, virksomhed eller din forening – og når turen er booket – får du tilsendt de to bøger om Skipper og Flying Enterprise. Så kender du lidt af Øhavets Maritime Museums historie når vi mødes på Skarø. Gælder ved minimum 10 voksne. Kontakt bjarne@bekker.dk for yderligere information om ledige datoer, deltagerantal og eventuelt særlige ønsker.  Du kan også ringe på 6323 0000.

BEBOERNE i Det sydfynske Øhav har altid vist, at de befandt sig midt i verden. På Drejø er der tre mil til Taasinge, tre m,il til Fyn og tre mil til Ærø. Men Ækvatorlinjen går, som min globus bekræfter, tværs gennem Skarø. Helt præcist ligger den landværts linie i O. P. Andersons ambassade.

BEBOERNE i Det sydfynske Øhav har altid vidst, at de befandt sig midt i verden. På Drejø er der tre mil til Taasinge, tre mil til Fyn og tre mil til Ærø. Men Ækvatorlinjen går, som mit forlags globus bekræfter, tværs gennem Skarø. Helt præcist ligger den landværts linie midt i O. P. Andersons ambassade.